Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Тошко Йорданов отправи ясно послание към журналиста Блогой

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Тошко Йорданов отправи ясно послание към журналиста Блогой
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Каня Благой Цицелков на гости при мен в „Студио Хъ“, за да си поговорим като свободни хора

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

Тошко Йорданов насочи ясно обръщение към журналиста Блогой Цицелков. Както е известно, сред двамата породи неприсъствен скандал, откакто в ефир Цицелков се обърка и съобщи, че „ ИТН “ приема поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи, вместо „ Изправи Се/Мутри вън “! В отговор Тошко Йорданов сподели, че в случай че това се е било случило в Крумова България, за тази неистина на Цицелков щели да му липсват елементи от тялото.

„ Уважаеми фенове, ще стартира с нещо персонално, не го върша постоянно, но за какво пък не. Много се изписа и изприказва за мен и сътрудника Благой Цицелков от Нова Телевизия. Аз съм уверен, че всеки има право да споделя и да приказва това, което мисли. Включително и аз, в това число и той, в това число и всеки един български жител. Затова най-официално поканвам Благой Цицелков на посетители при мен в „ Студио Хъ “, с цел да си поговорим като свободни хора. А свободата на словото, едно от най-важните оръжия на демокрацията, през днешния ден да вземем за пример стана ясно, че България се е сринала с още едно място надолу в тази ранглиста и към този момент сме на 112-о място. Доста работа ни чака като общество, с цел да се изкачим по тази стълбица “, сподели Тошко Йорданов при започване на днешното си предаване „ Студио Хъ “ по Телевизия 7/8.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР